Simplicity Day 2010: Flexibiliteit en verhoogde beschikbaarheid & efficientie door Virtualisatie

Flexibiliteit, beschikbaarheid, efficiëntie… allemaal termen die gemakkelijk geassocieerd kunnen worden met virtualisatie. Maar wat heeft u er nu echt aan? Hoe kunnen RealDolmen en Microsoft hun expertise bundelen om dit verhaal samen te bregen? Maar vooral: hoe kan Microsoft virtualisatie uw business-continütiet en de productiviteit van uw werknemers erop vooruit helpen in tijden waar IT-budgetten steeds zwarder onder druk worden gezet?

RealDolmen biedt als Microsoft gold partner elke virtualisatie-oplossing van Microsoft aan, over alle lagen heen. Zo bestaat het zogenaamde virtualisatie 360° uit een heleboel server en desktop virtualisatie producten die individueel  een meerwaarde kunnen betekenen voor uw  eindgebruikers. Maar de echte kracht ligt in de combinatie van de verschillende technologieën en het management ervan, om zo de oplossing op maat te creëren die u altijd gewild heeft.  Vooral de mogelijkheid om sneller te reageren op  veranderende omstandigheden in een datacenter, de mogelijkheid om settings en securty permissies centraal te beheren en de mogelijkheid om een user experience overal beschikbaar te stellen ongeacht waar een gebruiker  aanlogt zijn grote pluspunten die ons aangereikt worden dankzij Microsoft virtualisatie en de expertise van RealDolmen.

Tijdens de Virtualisatie sessie van de RealDolmen SimplICiTy Day 2010 zal u zelf horen hoe u niet enkel geld kan besparen, maar tegelijkertijd aan functionaliteit kan winnen. Vergeet vooral niet om na de sessie naar meet-the-experts te komen, om een gepersonaliseerde raad en uitleg te krijgen!

Leave a comment